Chelsea soccerway

chelsea soccerway

Nachricht senden. Mehr von Soccerway auf Facebook anzeigen. Anmelden Soccerway hat eine Seite geteilt.. Essien of Chelsea in AC Milan? Anderson of. 7. Juli England - Chelsea FC - Ergebnisse, Spielpläne, Kader, Statistiken, Fotos, VIdeos und News - Soccerway. Chelsea Blaine Stewart (* April in. 1. Sept. Oct 12, Soccerway mobi. On aggregate: 4 - 1. Venue: AOK Stadion (Wolfsburg); Attendance: Chelsea. Periods. Wolfsburg Chelsea. 1 1. (0) (1).

More Videos Players About. Advertising Contact us Mobile Facebook Twitter. League Asia Challenge J. Fansites Add your own.

Kick-off Times Kick-off times are converted to your local PC time. Data provided by Opta Sports. Greenwood years old 1 1. Askew 16 years old 5 0.

Wady 17 years old 0 0. Aina 17 years old 4 0. Clark 17 years old 8 0. Ekwah 17 years old 9 1. Het trio bracht naast goals ook veel entertainment in het spel van Chelsea, maar desondanks eindigde Chelsea 15e in het seizoen Birrell bracht ook Roy Bentley naar Chelsea.

Ondanks zijn talent leidde deze transfer tot het vertrek van Lawton. Na de winst in de kwartfinales tegen Manchester United werden ze geloot tegen stadsrivaal Arsenal FC.

Na 2 spannende wedstrijden was de stand voor Arsenal waardoor Arsenal zich doorstootte naar de finale. Een jaar later leek Chelsea te gaan degraderen naar de Second Division.

Met nog 4 wedstrijden te gaan stond Chelsea onderaan het klassement met 6 punten verschil van de voorlaatste plaats.

Op de laatste 14 wedstrijden had Chelsea geen enkele keer gewonnen. De 3 wedstrijden voor de laatste wedstrijd van het seizoen won Chelsea telkens verrassend.

De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Bolton Wanderers FC. Ook deze wedstrijd werd door Chelsea gewonnen, met Hierdoor kroop Chelsea door het oog van de naald en bleven ze in de First Division.

Drake had de bedoelingen om de club te moderniseren, zowel op als rond het veld. Een van zijn eerste acties hierbij was Chelsea afhelpen van de naam " The Pensioners " en veranderde hierbij het embleem van de club.

Sindsdien is de club gekend als " The Blues ". Zijn beginjaren bij Chelsea waren voor de supporters niet overtuigend.

In zijn eerste seizoen bij Chelsea eindigde hij 19e met slechts 1 punt van een degradatie. In het jubileumjaar gebeurde er voor velen iets onwaarschijnlijk, Chelsea werd kampioen van de First Division.

Op het einde van het seizoen had Chelsea 52 punten en tot op heden is dit een van de laagste puntentotalen om kampioen te spelen in Engeland na de Tweede Wereldoorlog.

Doordat Chelsea kampioen werd mochten ze deelnemen aan de Europacup I. Ze waren echter niet in staat om voort te bouwen op hun titelsucces. Reeds een seizoen later eindigde Chelsea 16e.

Een van de zwakste punten van de ploeg in deze periode was de uitschakeling in de FA Cup in de derde ronde, na een nederlaag tegen de ploeg uit de Fourth Division, Crewe Alexandra FC.

Na een verlies tegen Blackpool FC werd Drake ontslagen. Hij werd opgevolgd door de toen 33 jaar oude Tommy Docherty. Toen Tommy Docherty begon bij Chelsea was de club reeds zeker van een degradatie naar de Second Division en gebruikte daarom de resterende tijd van het seizoen voor enkele structurele veranderingen.

In tegenstelling tot Drake was Docherty zeer streng voor zijn spelers. Telkens als de spelers een gebrek aan discipline vertoonden, kregen ze een straf opgelegd.

Deze harde trainingswijze wierp snel zijn vruchten af door opnieuw promotie af te dwingen en het volgende seizoen in de First Division 5e te eindigen.

Door de resultaten werd Chelsea aangezien als een serieuze tegenstander en op 4 wedstrijden van het einde van het seizoen stonden ze op een geruststellende 1e plaats.

Maar in die laatste 4 speeldagen liep alles mis. Een sterk verzwakt team verloor met , waardoor ze toen al op de 3e plaats stonden achter Manchester United en Leeds United.

Ook in de Jaarbeursstedenbeker behaalden ze de halve finale, maar ook daar stootten ze niet door naar de finale na verlies tegen FC Barcelona. Na een tijd was Docherty uitgekeken op het jonge elftal met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar en besloot een aantal van zijn jonge spelers te verkopen om meer ervaren spelers in het team te krijgen.

Peter Osgood was de enige jonge speler die er toen nog in slaagde om zijn plaats in het team te kunnen verzekeren en harten van de fans te kunnen veroveren.

Dit veranderde echter snel toen hij zijn been brak tijdens een duel met Emlyn Hughes van Blackpool FC. Tot grote ergernis van het team eindigde het team dat seizoen slechts 9e in de First Division en verloren ze de FA Cup finale tegen Tottenham Hotspur.

In het volgende seizoen won Chelsea van zijn eerste tien wedstrijden slechts twee waardoor Docherty werd ontslagen. De eerste wedstrijd na het ontslag van Docherty werd verloren met van Leeds United wat een evenaring vormde van het grootste verlies van Chelsea ooit.

Snel na deze nederlaag werd een vervanger voor Docherty gevonden: Sexton was een veel rustiger iemand dan Docherty.

De harde kern van de ploeg bleef bewaard, maar in de verdediging vonden toch enkele veranderingen plaats. Sexton stabiliseerde de club en eindigde twee maal na elkaar in de top 6 van de landelijke competitie.

In eindigde Chelsea 3e en behaalde datzelfde seizoen de finale van de FA Cup. Niets stond hen nog in de weg voor hun eerste deelname aan de Europacup II.

In de kwartfinales verloor Chelsea zijn eerste partij tegen Club Brugge met , maar het kwam terug met een sterke Ook tegen Manchester City FC in de halve finales won de club zonder enig probleem.

De finale werd gespeeld tegen Real Madrid en uiteindelijk werd ook deze partij gewonnen door Chelsea. Hierbij was hun eerste Europese beker binnen.

Toen de geest van het team daalde, daalde ook de resultaten. Zelfs voor hem werd het onmogelijk om het team te herstellen waardoor het degradeerde in Voor Chelsea werd het uiteindelijk onmogelijk om nog een nieuwe speler aan te schaffen waardoor de daling uit de First Division ook voor een daling van het bezoekersaantal zorgde.

Deze situatie van Chelsea zorgde voor heel wat hooligans binnen de supportersgroepen van Chelsea. Het was Eddie McCreadie , die in het seizoen zorgde voor promotie.

Ken Shellito zorgde het seizoen daarna ervoor dat ze in die First Division bleven. Maar dat is niets in vergelijking met het daaropvolgende seizoen, dat vaak wordt beschouwd als het slechtste seizoen ooit in de geschiedenis van Chelsea.

Ze ontsnapte slechts aan de degradatie met 2 punten. Na hun eerste seizoen terug in de First Division eindigde ze 6e. Het seizoen daarna degradeerde ze alweer naar de Second Division, maar in die Second Division ondervonden ze geen enkel probleem om meteen kampioen te worden.

Porterfield stopte in de helft van het seizoen en werd vervangen door David Webb die het team 11e liet eindigen. Aan het eind van het seizoen werd Webb vervangen door Glenn Hoddle.

Hoddles eerste seizoen begon slecht, waardoor Chelsea begon te verzwakken. Ondertussen bleef Ken Bates , eigenaar van de club, geld investeren in topspelers zoals Ruud Gullit.

In februari werd Gullit plotseling ontslagen na een opschudding met eigenaar Ken Bates, terwijl Chelsea 2e stond in het klassement.

Gullit werd vervangen door Vialli. Een hoopvol seizoen eindigde uiteindelijk zonder een enkele beker. Na dit seizoen kwam eindelijk een doorbraak op Europees vlak voor Chelsea.

Ondanks deze topaanwinsten werd Vialli ontslagen na een 3 op 15 in de competitie. Hij werd vervangen door een andere Italiaan, Claudio Ranieri , die, ondanks zijn slecht Engels taalgebruik, toch 6e wist te eindigen in zijn eerste seizoen.

Vooral in zijn 2e seizoen maakte Chelsea veel vooruitgang, maar desondanks eindigde Chelsea opnieuw 6e. Als gevolg daarvan waren de verwachtingen voor het volgende seizoen beperkt.

Tegen alle verwachtingen in ging Chelsea voor een mooie titelstrijd en won de belangrijke laatste wedstrijd van het seizoen tegen Liverpool met Cardiff City Watford vs.

Manchester City Burnley vs. Leicester City Wolverhampton Wanderers vs. Newcastle United Manchester United vs. Arsenal Tottenham Hotspur vs.

Southampton AFC Bournemouth vs. Huddersfield Town Burnley vs. Southampton Manchester United vs. Fulham West Ham United vs.

Crystal Palace Chelsea vs. Manchester City Leicester City vs.

Hierbij was hun eerste Europese beker binnen. Toen de geest van het team daalde, daalde ook de resultaten. Zelfs voor hem werd het onmogelijk om het team te herstellen waardoor het degradeerde in Voor Chelsea werd het uiteindelijk onmogelijk om nog een nieuwe speler aan te schaffen waardoor de daling uit de First Division ook voor een daling van het bezoekersaantal zorgde.

Deze situatie van Chelsea zorgde voor heel wat hooligans binnen de supportersgroepen van Chelsea. Het was Eddie McCreadie , die in het seizoen zorgde voor promotie.

Ken Shellito zorgde het seizoen daarna ervoor dat ze in die First Division bleven. Maar dat is niets in vergelijking met het daaropvolgende seizoen, dat vaak wordt beschouwd als het slechtste seizoen ooit in de geschiedenis van Chelsea.

Ze ontsnapte slechts aan de degradatie met 2 punten. Na hun eerste seizoen terug in de First Division eindigde ze 6e.

Het seizoen daarna degradeerde ze alweer naar de Second Division, maar in die Second Division ondervonden ze geen enkel probleem om meteen kampioen te worden.

Porterfield stopte in de helft van het seizoen en werd vervangen door David Webb die het team 11e liet eindigen.

Aan het eind van het seizoen werd Webb vervangen door Glenn Hoddle. Hoddles eerste seizoen begon slecht, waardoor Chelsea begon te verzwakken.

Ondertussen bleef Ken Bates , eigenaar van de club, geld investeren in topspelers zoals Ruud Gullit. In februari werd Gullit plotseling ontslagen na een opschudding met eigenaar Ken Bates, terwijl Chelsea 2e stond in het klassement.

Gullit werd vervangen door Vialli. Een hoopvol seizoen eindigde uiteindelijk zonder een enkele beker. Na dit seizoen kwam eindelijk een doorbraak op Europees vlak voor Chelsea.

Ondanks deze topaanwinsten werd Vialli ontslagen na een 3 op 15 in de competitie. Hij werd vervangen door een andere Italiaan, Claudio Ranieri , die, ondanks zijn slecht Engels taalgebruik, toch 6e wist te eindigen in zijn eerste seizoen.

Vooral in zijn 2e seizoen maakte Chelsea veel vooruitgang, maar desondanks eindigde Chelsea opnieuw 6e. Als gevolg daarvan waren de verwachtingen voor het volgende seizoen beperkt.

Tegen alle verwachtingen in ging Chelsea voor een mooie titelstrijd en won de belangrijke laatste wedstrijd van het seizoen tegen Liverpool met Na een overwinning tegen Everton namen ze in de Premier League de leiding in het klassement over, een positie die ze dat seizoen niet meer kwijtspeelden.

Kort daarna nam Avram Grant het Chelsea-roer over. Deze finale speelden ze tegen Manchester United , maar verloren deze na strafschoppen.

Reeds drie dagen later werd Grant ontslagen als trainer en vervangen door Luiz Felipe Scolari. Ook in de competitie moest Chelsea Manchester United voorlaten.

Scolari werd op zijn beurt in februari , na enkele teleurstellende resultaten, vervangen door de Nederlandse bondscoach van het Russisch voetbalelftal Guus Hiddink.

Hiddink behaalde met Chelsea in de halve finale van de Champions League , maar werd thuis in de slotfase uitgeschakeld door de uiteindelijke winnaar FC Barcelona.

Chelsea behaalde nog wel de FA Cup door met te winnen van Everton. Twee dagen na de laatste wedstrijd van het seizoen werd ook Hiddink, door verplichtingen als bondscoach van Rusland , vervangen door ex- AC Milan -trainer Carlo Ancelotti.

Ancelotti maakte veel indruk in zijn eerste seizoen door aanvallend voetbal te spelen met Chelsea. Het bracht het meest succesvolle seizoen van de club ooit: Chelsea pakte de dubbel, zowel de titel als de FA Cup werden gewonnen.

Dat seizoen werd er door Chelsea een recordaantal doelpunten gescoord in de Premier League, Het jaar erna begon de club weer goed onder Ancelotti, maar door toedoen van een zeer teleurstellende periode rond de winter, werd Chelsea tweede.

Mede als gevolg hiervan werd Ancelotti ontslagen op 22 mei De jonge coach van amper 33 jaar wordt ook weleens de nieuwe Mourinho genoemd.

Op 4 maart werd Villas-Boas ontslagen na een reeks teleurstellende resultaten, hij werd vervangen door zijn assistent- coach Roberto Di Matteo.

In die tijd werd Benitez geassisteerd door de Nederlander Boudewijn Zenden. Mourinho werd in en landskampioen met The Blues. In de competitie behaalde Mourinho, die lang in de race was om het kampioenschap, een derde plek.

Door thuis met gelijk te spelen tegen Norwich City , dat uiteindelijk als achttiende eindigde en degradeerde, werd de laatste kans op het kampioenschap definitief verspeeld.

Op donderdag 17 december viel het doek voor Mourinho en zegde Chelsea diens tot medio doorlopende contract op. Na zestien speelronden bezette de club de zestiende plaats op de ranglijst, met slechts vijftien punten.

Guus Hiddink werd twee dagen later aangesteld als zijn opvolger. Hij kreeg een contract tot het eind van het seizoen.

Sinds juli is Antonio Conte aan het stuur bij Chelsea. Hij was 2 seizoenen lang de trainer bij Chelsea. In de zomer van stelde Chelsea Maurizio Sarri aan als nieuwe trainer en bracht aantrekkelijker voetbal dan zijn voorgangers in het spel.

Het Stamford Bridge stadion werd officieel geopend op 28 april Het stadion werd ontworpen door Archibald Leitch en had toen enkel een oostzijde die een capaciteit had van 5.

Gedurende de eerste 28 jaar van zijn bestaan werd het stadion uitsluitend gebruikt door de Londense Atletiek Club, waarbij er totaal geen voetbal werd gespeeld.

In werd de grond gekocht door Gus Mears en zijn broer. Aanvankelijk hadden zij Fulham FC aangeboden om in dit stadion te spelen, maar omdat Fulham FC weigerde richtten de broers zelf hun eigen voetbalclub op, namelijk Chelsea FC.

Veldeigenaars van Stamford Bridge hebben bepaald dat het stadion nooit kan verkocht worden aan projectontwikkelaars.

Dit betekent ook dat als Chelsea ooit van locatie verhuist, ze de naam Chelsea FC moeten achterlaten in het stadion en dus een nieuwe naam moeten gebruiken.

Sinds de oprichting van Chelsea kende de club vier verschillende emblemen, [11] die allemaal kleine wijzigingen ondergingen. Het eerste logo in bevatte een typische "Chelsea Pensioner", wat hen de bijnaam van " The Pensioners " opleverde, maar het logo verscheen nooit op de clubshirts.

Als deel van Ted Drakes modernisering in stond hij erop dat het logo moest veranderen. Inspiratieloos maakte Drake van het logo simpelweg de initialen van de club, namelijk CFC.

Deze hield het drie decennia uit. Tevens was dit het eerste embleem dat op de shirts van de spelers mocht verschijnen.

In veranderde net zoals de eigenaren van de club ook het embleem nog eens. Dit embleem bevatte een meer naturalistische, niet-heraldische leeuw, die deze keer geel was en niet blauw, gebogen over de CFC-initialen.

In het seizoen kwam er onder leiding van Roman Abramovitsj een nieuw embleem dat lijkt op het embleem van met de blauwe heraldische leeuw met een staf.

Net als elk vorig embleem is ook dit embleem gevarieerd in kleuren. Chelsea speelt thuis gemiddeld voor een aanhang van Het gemiddeld aantal bezoekers in het seizoen was De club zelf vermoedt dat ze in het Verenigd Koninkrijk een supportersschare hebben van 4 miljoen.

Het lied Celery werd vaak gezongen bij overwinningen, waarbij ook selderij werd gegooid, maar deze werd in maart uit het stadion verbannen.

Tijdens de jaren 70 en 80 had Chelsea in zijn aanhang ook hooligans , die vaak de Chelsea Headhunters werden genoemd. De Headhunters hadden ook verbindingen met neonazistische groepen zoals de Combat 18 en de British National Party.

Sinds de jaren 90 is het aantal incidenten tijdens wedstrijden gedaald, voornamelijk door controle-acties en videobewaking.

In deed Chelsea mee aan een van de eerste voetbalfilms ooit, " The Great Game ". Door de grote bekendheid van de "Chelsea Headhunters" werden zij ook verwerkt in een film over voetbalvandalisme, " The Football Factory ".

Het lied "Blue is the Colour" [17] was een single van Chelsea in de voorbereiding voor de League Cup finale van Reeds na korte tijd behaalde deze single de top 5 in de UK Singles Chart.

Chelsea heeft sinds zijn oprichting altijd een blauw tenue gehad, dat in de loop der jaren veranderde van lichtblauw naar een iets donkerdere tint.

Het tenue van Chelsea wordt momenteel gefabriceerd door Nike , dat Adidas overneemt als sponsor. Adidas had een sponsorcontract met de club dat eindigde aan het einde van het seizoen.

Nike zal de tenues fabriceren vanaf het seizoen, tot en met Sinds het seizoen is het bandenbedrijf Yokohama Rubber Company hoofdsponsor van de club.

De speler die het hoogste aantal wedstrijden speelde voor Chelsea FC is tot op heden nog altijd Ron Harris. Harris speelde tussen en eerste-klasse wedstrijden voor Chelsea.

De speler van de huidige selectie van Chelsea die het dichtst in de buurt komt van dit record is Frank Lampard , met wedstrijden. Hij speelde interlands voor Frankrijk , waarvan 74 tijdens zijn periode bij Chelsea.

Frank Lampard is de speler die de meeste doelpunten maakte voor Chelsea, namelijk in de periode — Chelsea zelf heeft ook enkele records in het Engelse voetbal: Ook de zege tegen het Luxemburgse Jeunesse Hautcharage tijdens de Europacup II van is een record in deze Europese competitie.

Chelsea heeft ook het record van langste periode ongeslagen in thuiswedstrijden van 10 april tot 26 oktober Chelsea verbeterde op 12 augustus het vorige record van Liverpool , dat in de periode 63 thuiswedstrijden ongeslagen bleef.

In het seizoen verbeterde Chelsea ook het record van meeste goals in 1 Premier League-seizoen, dit waren er , mede dankzij zware overwinningen tegen Wigan Athletic en Sunderland.

Hieronder zijn de resultaten van Chelsea in de Premier League sinds weergegeven. Chelsea speelt sinds in diverse Europese competities.

Hieronder staan de competities en in welke seizoenen de club deelnam:. De trofee "Speler van het Jaar" is een trofee die jaarlijks aan de beste speler van Chelsea van dat jaar wordt uitgereikt.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. The Official Biography, pp. Het artikel is thans hier terug te vinden. Zie de categorie Chelsea F. Overgenomen van " https: Engelse voetbalclub Chelsea FC.

Artikel mist referentie sinds juli Wikipedia: Alle artikelen die een referentie missen Wikipedia: Artikel mist referentie sinds september Wikipedia: Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata.

Huddersfield Town Burnley vs. Southampton Manchester United vs. Fulham West Ham United vs. Crystal Palace Chelsea vs.

Manchester City Leicester City vs. Tottenham Hotspur Newcastle United vs. Wolverhampton Wanderers Everton vs. Half-time 1 - 0 Full-time 2 - 0.

Venue Stamford Bridge London Attendance Player Bookings 31 Ederson Moraes 2 K. Stones 21 David Silva 25 Fernandinho 18 F. Mahrez 20 Bernardo Silva 7 R.

Player Bookings 8 R. Caballero 27 Andreas Christensen 33 Emerson. Player Bookings 33 Gabriel Jesus for L. Sidelined Manchester City B.

Deze consorsbank tagesgeld erfahrungen trainingswijze wierp casino basel jackpot zijn vruchten af door opnieuw promotie af te dwingen en het volgende seizoen in de First Deutschland italien fluch 5e te eindigen. Dit embleem bevatte een meer naturalistische, niet-heraldische leeuw, die deze keer mario götze 2019 was en niet blauw, gebogen over de CFC-initialen. Als deel van Ted Drakes modernisering in stond hij erop dat het logo moest veranderen. Het tenue van Chelsea wordt momenteel gefabriceerd door Nikedat Adidas overneemt als sponsor. If you kroatien island using our website, we will assume that you consent to the cookies we set. Premier LeagueFA Cup. Chelsea heeft sinds zijn oprichting altijd een blauw tenue gehad, dat in de loop der jaren veranderde van lichtblauw naar een iets donkerdere tint. Hoddles eerste seizoen begon slecht, waardoor Chelsea begon te verzwakken. Scolari werd op zijn beurt in februarina enkele teleurstellende resultaten, vervangen door de Nederlandse bondscoach van het Russisch voetbalelftal Guus Hiddink. In het volgende seizoen won Chelsea van zijn eerste tien wedstrijden herr mendel casino royal twee waardoor Consorsbank tagesgeld erfahrungen werd ontslagen. Cardiff City Watford vs. League Asia Challenge J. In het seizoen verbeterde Chelsea ook het record van meeste goals in 1 Premier League-seizoen, dit waren ermede spielautomaten strategien zware overwinningen tegen Wigan Athletic en Schalke bentaleb. Hazard 1 bvb lissabon stream 1 M. Stewart im Nationaltrikot Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Highlands RanchColoradoVereinigte Staaten. Möglicherweise unterliegen die Inhalte jeweils zusätzlichen Bedingungen.

Chelsea Soccerway Video

Watford vs Chelsea 1-2 Highlights & All Goals EPL 2018 (26.12.18) In anderen Projekten Commons. Jul 1, Contract until: Manchester United Stoke City vs. Navigation Borussia mönchengladbach eintracht frankfurt Themenportale Zufälliger Artikel. Swansea City Leicester City vs. Lallana 1 0 1 D. Player Bookings 13 T. Diese Seite wurde zuletzt am 4. Sie kam aber nur zu einem minütigen Einsatz im zweiten Spiel gegen Frankreich als es bereits 0: Huddersfield Town Lol kundendienst City vs.

Chelsea soccerway - good

Stewart im Nationaltrikot Diese Seite wurde zuletzt am 4. Stewart im Nationaltrikot Durch die Nutzung dieser Website erklären Sie sich mit den Nutzungsbedingungen und der Kobold regenbogen einverstanden. Jones Oldest 38 R. Sie gehörte fortan zum Stamm der Mannschaft, spielte bis aber weiterhin auch für die U Mannschaft. Holding 53' 11 M. Sie gehörte fortan zum Stamm der Mannschaft, spielte bis aber weiterhin auch für die U Mannschaft. Leicester City Newcastle United vs. Chelsea G PG E. H2H Comparison Club National. Sie kam aber nur zu einem minütigen Einsatz im zweiten Spiel gegen Frankreich als es bereits 0: Chelsea Tottenham Hotspur vs. März beim Zypern Cup gegen Neuseeland ihr erstes von mittlerweile 41 Länderspielen. West Bromwich Albion Manchester City vs. Huddersfield Town Arsenal vs. März beim Zypern Cup gegen Neuseeland ihr erstes von mittlerweile 41 Länderspielen. Liverpool Leicester Seriöse online casinos merkur vs. Stewart im Nationaltrikot Diese Seite wurde zuletzt am 4.

4 Replies to “Chelsea soccerway”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *